Український молодіжний чат

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Український молодіжний чат » Форум чату » Чатовка буде чи ні?

Чатовка буде чи ні?

Сообщений 1 страница 24 из 24

1

Питаюсь Вас ....чи буде чатовка чи ні рішайте ви!

0

2

я б їхала якби ванька їхав ... ато мну шось самій не очінь хочеться вертатися домой=(((( да і даж я вас там всіх добре не знаю ... буду як відлюдник серед вас.....=(

0

3

Ольчик!!!!!!!! то б познойомились))) не всі тут знайомі)))

0

4

та попроси Ваньку! мож якраз поїде)))

0

5

він казав шо грн нема на чатовки і ненає чи поїде=(((( я б залюбки але ..... я ненаю шо мені робити((

0

6

..сорі.. але мене не буде... бо трохи від вас далеко живу...
але б хтіла з вами познайомитися...
ви найкрашчі...

0

7

Оля я постараюсь бути скорше так чим ні

0

8

ну якщо ти поїдеш ну тоді я також поїду=)

0

9

поїдеш я поїду тя проведу до всіх і поїду потім за тобою заїду заберу так піде??? :crazy:

0

10

неа так не піде...... :no:  :playful:

0

11

та ну!Ванька!!!!!!!!!! побудиш з нами! ніц тобі не буде))) :playful:

0

12

так так так  Іра правду каже!!!!!!  :playful:

0

13

не буде не хочу обстановку портити

0

14

чує  моєж серденько лишнім буду

0

15

не будеш !!!!!!

0

16

буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду буду

0

17

чого це ти лишнім будеш???? не видумуй!!!!!!!! хто зна коли ми ще всі збиремось! давай! приїжай і бери Олю з собою))) :glasses:

0

18

гггг...))) домучили хлопця ))) :rofl:

0

19

угу))  :D

0

20

не замучили захочу приїду захочу нє але скорше всього шо приїду

0

21

КАРОЧЕ ТАК ТЕПЕР ЧАТОВКУ БУДЕТЕ РОБИТИ СОБІ САМІ КОЛИ ЗАХОЧЕТЕ ДЕ ЗАХОЧЕТЕ МЕНІ ВЖЕ ФІОЛЕТОВО ТОМУ ПРОСИТИ Я НІКОГО НЕ ЗБИРАЮСЬ Я РАЗ ПРОСИВ ВИ НЕ ХТІЛИ ДРУГИЙ РАЗ НЕ БУДУ..... ЩОБ ДО МЕНЕ БІЛЬШЕ НІХТО НЕ ПИСАВ КОЛИ БКДЕ ЧАТОВКА ВИ ТЕПЕР САМІ СОБІ РІШАЄТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

22

блять КОля ти заєбав думаєш в інших чатах зразу були чатовки ти хочеш нереального такшо ненадо з такими темпами ти розвалиш чат такшо подумай над словами і рішай вже сам

0

23

http://pokupon.ua/cherkassy?invite=0c6vh8dgk0c7p15t3mbu
Вот решил поделиться ШАРОЙ)))
В просторах интернета нашел одну акцию где некая известная фирма Покупон организовала в очередной раз АКЦИЮ где нужно просто ввести свой номер телефона и на него приходит смс с 4 мя цифрами и автоматически вы за это получаете 20гр на щет и ваш номер стает участником в розыгрыше призов.
Если кому интересно пишите с удовольствием помогу бесплатно поучаствовать в данной акции, мне не жалко не свои же раздаю))

0

24

Кто желает путешествовать по Украине, не выезжая за границу, у нас есть отличные места для посещения: https://sharij.net/poka-evropa-zakryta- … -instagram

Советую.

0

Вы здесь » Український молодіжний чат » Форум чату » Чатовка буде чи ні?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно