Український молодіжний чат

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Український молодіжний чат » Форум чату » 8 березня

8 березня

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

Який конкурс можна придумати на 8 березня подумайте і дайте відповідь тут!!!!
    Переможець ідеї отримає власне звання!

0

2

дозволити флуд в общаку..і цілий день закидувати дівчат квіточками і цьомкамИ))  :blush:  :D

А конкурс...я ХЗ який?((   :tomato:

0

3

Переспи з адміністратором реальний конкурс

0

4

Поставити дівчатам на день звання секюріті і та дівчина яка отримає на форумі саму більшу кількість привітанб получить власне звання

0

5

хм..конкурс!цікааво!!!!!!!ідей то в принципі багато!але чи вони вам можуть сподобатись..!ну лан!такс начньом! для хлопців:можна організувати найкраще привітання для дівчат на 8березня! ну ще..хм..блін!та навіть можна організуввати типу змаганя,хто найкраще проведе чатовку!ну типу не просто там полазити десь!а так щоб було цікаво справді!такс далі...а далі я ше не придумалаа..завтра допишу)))

0

6

sweet_angel написал(а):

...а далі я ше не придумалаа..завтра допишу)))

ппц

0

7

Нащот чатовки ти поспішила....

0

8

...:) я думаю так, для дівчат конкурс, до 8 березня) наприклад щось корисне для чату! припутсимо так, ми робимо нове завання.. для дівчини яка переможе, вона у свою чергу проходть певний етап щоб виграти) припутсимо, дещо про цей чат) пару рядків:)

sweet_angel написал(а):

для хлопців:можна організувати найкраще привітання для дівчат на 8березня!

з цим я згідна:) привітання це кульнО) та  я думаю хлопці і без цього його зроблять над кульні привітання.. і що вони отримають?!? ні не думаю.. це понно бути конкурс між дівчатам.. припустим.. Міс весняна квітка.. смішно мб.. чи щось  в тому роді:) та конкурс треба розпочинати ьсогодні завтра:) щоб на 8 березня переможниці зробити сюрприз!:)

Отредактировано miss_U (2009-02-24 23:04:03)

0

9

ПОВНІСТЬ ЗГІДНА ІЗ ХРИСТЕЮ)))))))) ДАВАЙТЕ ПОСКОРШЕ РОЗПОЧНЕМ ЦЕЙ КОНКУРС ЩОБ ДО 8 БЕРЕЗНЯ ВСЕ БУЛО НА СВОЇХ МІСЦЯ))))))

+1

10

1. Подаєм заявки....( чи шо??)
2. Складаєм список учасницЬ (якшо будуть заяФки)
3. ПЕРЕМОЖЦІ!

0

11

так все з завтра:) завтра я напишу умови..  іщо повинні робити учасиці! та там будуть деякі обмеженя.. тому:)... до завтра!

+1

12

гарна ідея=)

0

13

в мене народилася ідейка!!!можливо,щоб дівчині зробити приємно хлопець повинен її чимось здивувати. Піти в кіно якось не популярно))))),піти на піцу також щось не то)))можливо  юнак би здивовав дівчину великим букетом троянд,якимось великим подарком,а найліпше булоб якщо хлопець подарив дівчині  себе  тільки на день.... знаєте якось романтично Я і він.... а на рахунок конкурсу ще не знаю... :love:

0

14

тупо флуд! :suspicious:

0

Вы здесь » Український молодіжний чат » Форум чату » 8 березня

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно