Український молодіжний чат

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Український молодіжний чат » Форум чату » Конкурс весняна квітка 2009

Конкурс весняна квітка 2009

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Цей  конкурс буде тривати до 8 березня!!!! Всі дівчата цього чату беруть участь в ньому....заповнюють данні які я нище вкажу і 8 березня ми визначим переможця конкурсу=)
Переможець отримає звання весняна квітка градієнтний текст і при вході ми поставим так що коли переможниця буде заходити її всі будуть помічати!!!!!!!!!!!!!!! Так що бажаю успіхів!!!!

Анкета учасниць

1.Імя (Коля)
  2.скільки років(16)
  3.нік в чаті(К@лянчик)
  4.Про себе (Розповідаєте двома слова про себе)
  5.Про чат(Ваша думка стосовно чату)
  6.Чому імено ти  повина бути міс весняна квітка ( пишите чому)
  7. Фото (2 фотки)

Ця анкета була прикладом для решти учасниць!!!!!!! БАЖАЮ УСПІХІВ!!!!!!!!!!!

0

2

1.Оля
2. 15
3.Деффочка
4.я люблю весело проводити час, люблю погуляти,піти з друзями на дискотеку і прікольно відірватися... і ще я дуже весела людина... ну вам ліпше видно яка я є)))
5.реальний спосіб знайти друзів в тому чаті)))чат просто файний... і люди в ньому тоже прікольні)))
6.я не повинна бути,це вже як вийде)))
7.

Отредактировано Деффочка (2009-02-25 18:31:51)

0

3

1. Іра
2. 17
3. SweeT_AnGel
4. я така яка є!весела,енергійна,добра,трохи божевільна=)))
5. тут дуже хороші люди,добрі та прикольні))
6. як стану,то стану!вам обирати!
7.

0

4

1.Ліда
2.16
3.REVO-THE_BEST
4.люблю ходити на діско
5.тут гарні люди є і мона сидіти
6.ви обираєте чи стати чи ні
7.

+1

5

1.Оля
2. 15
3.Jimo4ka
4.я вредна.. і дуже вперта людина))) ну деколи буває так шо я просто янголятко з крильцями... але  попри ті крилця ще є хвостик і чортячі ріжки)) ну що я ще можу сказати... я життєрадісна людина ... люблю ходити на дискотеки ... у мене дуже вспильчивий характер ... якщо мене зачіпити в той момент коли я зла то це буде просто бумммм... хіхі))) отака то я))) ну але як добре подумати то з боку краще видно яка я)))
5.так ... у мене багато всього повязано з цим чатиком ...  одним словом скажу.. Чатік супер))))
6.я в цьому конкурсі не особо думаю виграти ... просто одне напишу як мені завжди всі казали... головне участь а не перемого)))) Бажаю усім виграти у цьому конкурсі.... Удачі))
7

0

6

1.Вікуська
2.14
3.Викуська
4.Я ніжна і добра людина,інколи дуже вперта!!!вмію переконувати людей в тому як має бути!!!коли потрібна допомога я завжди допоможу!!!я знайду вихід з будь якої ситуації!!!
5.про цей чат можна сказати тільки 2 слова "Чат Супер"!!!
6.мені не головне в цему конкурсі виграти!!!мені головне в цему чаті спілкуватися!!!
7.

Отредактировано Вікторія (2009-02-25 20:09:47)

0

7

1. Ксюха))
2. 15.
3. маська
4. весела, енергійна, запальна, за словами друзів "леді Оптимізм", в мене не буває поганого настрою, я просто його не підпускаю до себе...обожнюю дискотеки та відриватись в колі друзів
5.хоча я тут і недавно..та проте у мене тут багато друзів-знайомих) так шо чатик - супер)))
6. як виграю значить виграю,,, вирішувати вам))) але не в образу іншим конкурсанткам, адже всі вони супер-   пупер),  але маю надію що Пані Фортуна посміхннеться мені)
7.

Отредактировано маська (2009-02-26 22:20:24)

0

8

І ТАК ГОЛОСУВАННЯ ПРОХОДИТИ БУДЕ ДУЖЕ ПРОСТО КОЖНА УЧАСНИЦЯ ОТРИМАЄ НОМЕР ПО ЯКОМУ БУДЕ ПРОХОДИТИ ГОЛОСУВАННЯ ВСІ ЧАТЛАНИ МАЮТЬ ОДИН РАЗ ПРОГОЛОСУВАТИ МЕНІ В ПОШТУ ВКАЗАВШИ НОМЕР УЧАСНИЦІ ТИЖДЕНЬ ЧАСУ ДЛЯ ГОЛОСУВАННЯ 8 БЕРЕЗНЯ РЕЗУЛЬТАТИ БУДУТЬ ВІДОМІ І ПЕРЕМОЖНИЦЯ! УЧАНИЦЯМ УДАЧІ А ВАМ ГАРНО ПРОГОЛОСУВАТИ!

0

Вы здесь » Український молодіжний чат » Форум чату » Конкурс весняна квітка 2009

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно